December 2, 2019

Gebruiksvoorwaarden (AGV)

Gebruik van informatie

De bedrijfsnamen, logo’s van European Business Angels Sue en elk ander element op deze site mogen niet worden gekopieerd, geïmiteerd of gebruikt, geheel of gedeeltelijk, zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Noether partners (Luxemburg).

Betrouwbaarheid van informatie

 

Sommige van de gegevens, informatie of statistieken op deze site zijn afkomstig van individuen, bedrijven of organisaties die als enige verantwoordelijk zijn voor hun inhoud. De website van European Business Angels en haar vertegenwoordigers aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de juistheid of betrouwbaarheid van de inhoud. Elke persoon die dergelijke gegevens, informatie of statistieken gebruikt, neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dergelijk gebruik. De informatie op deze site wordt uitsluitend ter informatie verstrekt en kan onjuistheden bevatten. De website van European Business Angels geeft geen garantie met betrekking tot de juistheid of volledigheid van de inhoud of informatie die toegankelijk is via deze website. Bovendien kan deze site zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

 

Afwijzing van aansprakelijkheid

In geen geval zijn Europese Business Angels, haar bestuurders, functionarissen, werknemers, leveranciers of vertegenwoordigers aansprakelijk voor enige directe, indirecte, speciale of andere schade die wordt veroorzaakt door het gebruik of misbruik van deze site, de inhoud ervan of enig document of informatie die beschikbaar is via deze site, of een functie van deze site of een gelinkte site, of de Europese Business Angel site is geïnformeerd over de mogelijkheid van dergelijke schade. Ons bedrijf aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor een gebeurtenis die zich voordoet nadat de relatie tussen ondernemers en investeerders tot stand is gekomen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Pin It on Pinterest